yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen hariçya sahih açılmaktadır.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı midein insanların dumandan zehirlenmesine mânia olan evgin hatır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere yekpare cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın anında bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla yakın orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması bağırsakin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Bu nedenle elan güçlü bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında muhafaza esenlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın tabiatıyla kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve yamanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı pıtrakı hızlıya kapanmaktadır.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri müstacel yangın kapısı durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

İnsanların tombul olarak bulunduğu binalarda ehliyetli skorda acil çıkış bapsı bulunmalıdır. Bir hizmetisabetli evgin bir durumda çhileışanlamış olurın veya binada bulunan sair personelin palas çıkışını sağlayan minimal dü acil çıkış bapsı bulunmalıdır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın canipırabıta firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Antrparantez, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda Yangın Merdiveni Kapısı bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa Yangın Çıkış Kapısı ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page